Categorieën
Brussel Actua

N-O-H: ‘Wij zijn de vuilnisbak van de hoofdstad’

Zigeuners kamperen al heel de zomer voor het militaire hospitaal in Neder-Over-Heembeek. Ze kregen daarvoor de toestemming van minister van Defensie André Flahaut, die bevoegd is voor het terrein. De zigeuners hebben het er blijkbaar erg naar hun zin, want nooit eerder verbleven ze zo lang in het landelijke deel van Brussel. Maar voor de plaatselijke bewoners is de maat vol. Zij zien de tijdelijke bewoners het liefst van al zo snel mogelijk vertrekken.
Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

 • Minder nachtvluchten en efficiënter gebruik pistes
  Een kwart minder nachtvluchten en een mindere spreiding moeten het probleem van de geluidshinder voor de omwonenden van de luchthaven van Zaventem oplossen. Het zijn twee van de opvallendste voorstellen uit de nota van federaal minister van Mobiliteit Renaat Landuyt (SP.A).
 • Gerestaureerd Glazen Huis wint Erfgoedprijs
  Het Glazen Huis in Ukkel heeft de Erfgoedpijs van de Europese Unie gewonnen. Het Glazen Huis is een woning in modernistische stijl met veel glas en staal. De Europese Erfgoedprijs bekroonde baanbrekende bouwwerken in meer dan 40 landen in Europa.

 • WK petanque vindt plaats in Ukkel
  Tot en met zondag is Ukkel wereldhoofdstad – van de petanque. In het sportcomplex van Neerstalle strijden zestig landenteams er immers voor de wereldbeker petanque. Dat de sport steeds populairder wordt, valt af te leiden uit de internationale belangstelling. Voor het eerst is zelfs een ploeg uit China van de partij.
 • TV-Brussel vraagt uw mening over mobiliteit
  TV-Brussel start met het gloednieuw maandelijks debatprogramma ‘Brussel Centraal’. Elk laatste weekeinde van de maand, discussiëren een aantal gasten over een belangrijk thema dat de Brusselaars aanbelangt. Op 30 september gaat het programma dieper in op mobiliteit in de grootstad, en dit in al zijn aspecten. Daarom vraagt TV-Brussel uw mening over mobiliteit.
Share