Categorieën
Resto, Café & Uitgaan WiFi in Brussel

Wifi on the road: Café Belga

Café Belga: stijlvol en draadloos
In onze reeks van aangename plaatsen om een koffieke te drinken, naar de vrouwen te kijken en je email te checken: vandaag de Café Belga.

Vlakbij ‘les lacs d’Ixelles’, een pittoresk kerkje en een monstrueuze bouwwerf bevindt zich het Flagey plein met daarnaast het Flagey gebouw, gebouwd in de jaren ’30 voor de NIR (voorloper van de BRT/VRT). Daar zitten nu de Vlaamse mediapoten in Brussel (FM Brussel, TV Brussel, Brussel Deze Week, Brusselnieuws) en helemaal beneden het art-deco “Café Belga”, ook weer een horekaskraker van Frédéric Nicolai aka “Mr Vedett”.

De beste plaats om te zitten: binnen (het terras is aanlokkelijk, maar je ziet geen fluit op je scherm) langs de kant van de werf (voor de WiFi ontvangst). Je hebt daar minimum een open netwerk of 2 waar je kan uit kiezen (‘Irisnet’ is een goeie optie), en op een goeie dag zelfs een stuk of 10. Veel studenten in de buurt, denkt men dan. Een oplettend oog zal zelfs opmerken dat sommige zitplaatsen een stopcontact vlakbij hebben. Je vindt alle Wifi info hier.

Alle tips over nieuwe en fijne Wifi plekjes: zend maar naar brussel @ blogt.be!

Share