Categorieën
Brussel Actua Resto, Café & Uitgaan

Een slapeloze nacht voor De Post

postkantoor aan de munt : alweer 'n tijdje geleden
Je zou het ze zo niet meegeven , maar ook de post wil al eens het feestvarken uithangen :

“In de nacht van 1 op 2 oktober wordt het kantoor Brussel De Brouckère het schouwtoneel voor één van de spektakels van de Nuit Blanche.
Al vier jaar lang wordt de Nuit Blanche gelijktijdig in Parijs, Madrid, Londen en Brussel georganiseerd om de nacht in de kijker stellen. Dit nachtelijke evenement wil heel wat ongebruikelijke plaatsen of ruimtes toegankelijker maken.

Op het ontdekkingsparcours zullen 4 artiesten in historische klederdracht tijdens een deel van de nacht de bezoekers vermaken.
Van een postman krijg je als welkomstgeschenk een gedeeltelijk ingevulde, geheimzinnige brief.
Een troubadour, een postbode van het geitenwollensokkentype en andere postmannen van weleer helpen je de ontbrekende delen in te vullen en vertellen je hoe het er in hun tijd aan toeging.

Een originele en ongebruikelijke manier om kennis te maken met de splinternieuwe infrastructuur van Brussel De Brouckère.

Iedereen die De Post wil ontdekken op een feestelijke en originele manier is zaterdag vanaf 19 uur welkom in het kantoor van Brussel De Brouckère.”
Brussel Brouckère

Share

Door Wouter Vangelwe

Immigrant uit het het westen des lands. Bon Belge sinds zijn huwelijk met Waalse madam en het voortbrengen van tweetalige bengels.