Categorieën
Brussel Actua

MIVB splitst buslijn 71 tijdelijk in tweeën

Er is hoop op beterschap voor de moedeloze reiziger van bus 71. De drukste lijn van heel het MIVB-net wordt vanaf 7 november tijdelijk gesplitst: bus 71 rijdt voortaan van De Brouckère tot aan de ULB. Tussen ULB en Delta zet de MIVB pendelbussen in, in de hoop dat bus 71 zo zijn regelmaat terugvindt. Boosdoener is het werk aan de Triomflaan. Lees, kijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • VGC-raad is boos en boycot TV-Brussel De redactie van TV-Brussel stuurde maandag een open brief aan haar Raad van Bestuur en aan de Vereniging van Vlaamse Journalisten, om te protesteren tegen de druk die vier fractieleiders in de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) op de zender uitoefenen.
  • Heffingen tegen telefoonwinkels algemener Na Anderlecht, Schaarbeek, Brussel en andere gemeenten heft nu ook Jette zware belastingen op telefoon- en nachtwinkels. Dit om de wildgroei van deze winkels aan banden te leggen. Opvallend is dat de gemeente ook een heffing wil op de opening van videotheken.
  • Actie in St-Bonifaciuskerk wint aan kracht Een vijftigtal vluchtelingen zonder papieren bezetten nu al zo’n twee weken de Sint-Bonifaciuskerk in Elsene. Met hun actie willen ze de aandacht vestigen op de slechte behandeling van mensen zonder papieren. De actie wint ondertussen aan kracht en breidt zich mogelijk uit naar andere kerken in Brussel en de rest van het land.
  • Filmstudenten Sint-Lukas doen het zelf De meeste filmscholen laten de eindwerken van hun laatstejaars zien tijdens een publieke voorstelling aan het einde van het academiejaar. Aangezien de Hogeschool Sint-Lukas dat vorig academiejaar voor zijn filmstudenten niet gedaan heeft, organiseren de net afgestudeerde regisseurs zelf een publieke presentatie van hun korte films, op donderdag 3 november in het café van de Beursschouwburg.

Share