Categorieën
Brussel Actua

Luchtvervuiling zal nog enkele dagen aanhouden

De luchtkwaliteit in Brussel blijft verslechteren en ook de volgende dagen wordt er geen verbetering van de toestand verwacht. Brussels minister van Leefmilieu Evelyne Huytebroeck (Ecolo) raadt Brusselaars en pendelaars ondertussen aan om de komende dagen de auto thuis te laten en het openbaar vervoer te nemen. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Schaarbeek krijgt muzikale basisschool Schaarbeek, de gemeente in Brussel waar extra Nederlandstalig basisonderwijs de jongste jaren het hardst nodig was, krijgt er een school bij. Vlak achter de muziekacademie zet het gemeenschapsonderwijs een gloednieuw gebouw neer. In de school zullen vakken als rekenen en taal gepaard gaan met veel muziek.

  • Erasmushogeschool nestelt zich in centrum De Erasmushogeschool Brussel (EhB) opende dinsdag officieel haar nieuwe campus Dansaert. Deze campus aan het Bloemenhofplein verzamelt meer dan 1.000 studenten naar het Brusselse Quartier Latin, in het centrum van Brussel.

  • Pastoor Sint-Bonifaciuskerk stuurt open brief De pastoor van de Sint-Bonifaciuskerk in Elsene heeft een open brief geschreven naar minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael (VLD). Al meer dan drie maanden bezetten vluchtelingen die een regularisering willen de kerk in Elsene.
  • De Camargo ruilt FC Brussels voor Standard De kogel is door de kerk, topschutter Igor De Camargo gaat naar Standard Luik. Lange tijd was Club Brugge favoriet, maar De Camargo verhuist nu toch liever naar Standard. Hij tekende een contract tot juni 2010. Zijn huidige ploeg FC Brussels heeft ondertussen wel al een nieuwe speler aangetrokken, de Ivoriaanse spits Moussa Sanogo.

Share