Categorie├źn
Faits divers

Nog

Ik werd deze morgen wakker met de gedachte dat ik “Nog” naast “Wuthering Heights” (volledige tekst: Project Gutenberg) had gestoken. Wat zou Josse hiervan denken?

Share

Langzamerhand verdwijnt onze ganse inboedel in kartonnen dozen. Ook “Kartonnen Dozen” moest eraan geloven. En hoewel ik veel tijd zal hebben bij het uitpakken, kan ik het niet laten om mijn boeken nu reeds een beetje te sorteren.
Ik werd deze morgen wakker met de gedachte dat ik “Nog” naast “Wuthering Heights” (volledige tekst: Project Gutenberg) had gestoken. Wat zou Josse hiervan denken? Ik kan alleen maar hopen dat hij nu niet voodoogewijs ’s nachts door de geesten van Catherine en Heathcliff wordt gekweld!

Welkom terug, Josse!

En nu vlug aan het werk: A person who has not done one half his day’s work by ten o clock, runs a chance of leaving the other half undone. (Emily Jane Bront├ź ging naar school in Brussel)

Share