Categorieën
Brussel Actua

Tramlijn 24 moet grote ringlanen ontlasten

Het tramnet van de MIVB breidt binnenkort uit. Vanaf 6 maart biedt de nieuwe tramlijn 24 versterking op de drukste stukken van de bestaande lijn 23. De nieuwe lijn verbindt Schaarbeek met Boondaal via de grote ringlanen, zoals de Generaal Jacqueslaan, en moet de reizigers beter bedienen.
Lees, kijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • KVS in laatste rechte lijn voor de opening De renovatie van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg loopt op zijn laatste benen. Op 7 april gaan de deuren feestelijk open. Brussel Deze Week kon al een kijkje nemen.
  • Politie betrapt 46 spijbelaars op openbaar vervoer De politie van de regio Brussel heeft dinsdag 46 spijbelende jongeren betrapt in de Brusselse metro- en treinstations. De actie kaderde in een grootse actie tegen criminaliteit op het openbaar vervoer waarin speciale aandacht werd besteed aan schoolverzuim bij schoolplichtige jongeren.

  • CD&V en VLD: ‘Geen quota bij aanwervingen’ CD&V en VLD gaan niet akkoord met het voorstel van PS-parlementslid Rachid Madrane om bij aanwervingen in openbare besturen voorrang te geven aan werklozen die in kansarme gemeenten wonen. Daarmee heeft het voorstel geen meerderheid meer. De SP.A-Spirit-fractie van het Brussels parlement zegt wel bereid te zijn om het voorstel te steunen.
  • Nieuw op GeoBrussel: Flitspalen en het metronetwerk voor Google Earth Het vertrouwde netwerk van de ondergrondse metro- en premetrolijnen is nu ook beschikbaar voor Google Earth. En we hebben de nieuwe onbemande camera’s voor u netjes in kaart gebracht.
Share