Categorieën
Reizen & Toerisme Resto, Café & Uitgaan

CityTherapy ook in Brussel

citytherapy.com

Sinds een paar weken zijn mezelve en een aantal mede-Europeanen bezig met het lanceren van CityTherapy.com, een gloednieuwe pan-Europese website over reizen, vrije tijd en social networking in Europa’s meest bruisende steden Londen, Parijs, Barcelona, Milaan en Brussel.

Het concept van citytherapy.com is gegroeid door het besef van een nieuwe generatie city people, die, ongeacht hun nationaliteit, gelijkaardige profielen en interesses vertonen. Met de alsmaar grotere migratie (korte of lange termijn) van Europese stedelingen, de superlage tarieven van vliegtuigmaatschappijen, wil CityTherapy een platform aanbieden waar je zowel profielen van ander Europese city people vindt, maar ook upgedate lijsten van de betere locaties en evenementen in Europa.

Met meer dan 1000 gedetailleerde beschrijvingen van de betere locaties wat Londen, Parijs, Barcelona, Milaan en Brussel te bieden heeft -bars, clubs, restaurants, hotels, winkels- en een uitgebreide lijst van evenementen, concerten en tentoonstellingen, biedt deze site een interessant networking platform voor de nieuwe Europese city trippers. CityTherapy geeft het perfecte reisadvies en opent deuren naar de best bewaarde geheimen in Europa’s mooiste steden.

CityTherapy bevat ook interactieve profielen van andere city dwellers en de plekjes waar ze uitgaan, shoppen, eten en drinken. Want wie kan ons beter tippen over een stad dan iemand die in deze stad leeft en van haar houdt? CityTherapy is een gemeenschap met leden die inside entertainment informatie leveren over hun stad.

Met de lancering van citytherapy.com organiseren we op zaterdag 3 juni een eerste launch party in de Monk (Sint-Katelijnestraat 42) in Brussel (gevolgd door de andere steden Londen, Parijs, Barcelona, Milaan in volgende weken).

Peter Germonpre

Share