Categorieën
Brussel Actua

“Tobback is ordinaire Brusselhater”

Vlaanderen steekt te veel geld in Vlaams-Brussel en dat ten koste van de provincie Vlaams-Brabant. Dat zei de Leuvense burgemeester Louis Tobback (SP.A) in de krant De Morgen. Heel wat Vlaams-Brusselse politici reageerden daar fel op. Ze vinden dat Brussel en Vlaams-Brabant beter moeten samenwerken en dat Vlaanderen een open Brussel nodig heeft. Lees en kijk meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Vastgoedprijzen allerhoogst in Sint-Pieters-Woluwe In ons land ligt de gemiddelde kostprijs van een huis nergens zo hoog als in Sint-Pieters-Woluwe. Voor het zogenaamde betere huis betaal je in Sint-Pieters-Woluwe 425.000 euro. Dat blijkt uit de vastgoedgids van het weekblad Trends.
  • Hip Brussel beweent Café Walvis Café Walvis, het trendy café aan de Vlaamsepoort, tussen de Dansaertraat en de Vlaamsesteenweg, is niet meer. En dat verdriet hip Brussel zozeer dat zelfs politieke partijen en horecagoeroe Frédéric Nicolay op straat komen om te protesteren. De Walvis wordt vertimmerd tot chique restaurant.
  • MR winnaar verkiezingspeiling Brussel-Stad Als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn, dan zou in Brussel-stad de MR die winnen. Dat blijkt uit een peiling van La Dernière Heure en de RTBF. In Brussel-stad komt de MR op met de lijst Renouveau Bruxellois: die lijst zou 25,5 procent van de stemmen halen, zo’n 2,5 procent minder in vergelijking met de vorige gemeenteraadsverkiezingen.
Share