Categorieën
Brussel Actua

Zelfmoord in metrostation Louiza

In het metrostation Louiza heeft even voor half twaalf vanmiddag een 33-jarige vrouw zich voor een binnenrijdend metrostel geworpen. Ze overleed ter plaatse. Het metrostation is afgesloten en rond het Louizaplein staat het verkeer muurvast. Een heel aantal mensen zijn in shock. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • ‘Gewest haalt voordeel uit hoge werkloosheid’ Hoe meer mensen er werken, hoe minder geld het Brussels Gewest ontvangt van de federale overheid. Tot die slotsom komt de Leuvense hoogleraar Economie Paul Van Rompuy (K.U.Leuven) na een studie over de financiering van de gewesten. Het Brussels Gewest zou dus rijker worden als het minder mensen op de arbeidsmarkt activeert. Brussels minister Guy Vanhengel (Open VLD) volgt die redenering niet en weerlegt de stelling van Van Rompuy.
  • Sint-Katelijne wil frietkot Tot eind 1990 stond er op het Sint-Katelijneplein een frietkot, hét nationale eetcultuurfenomeen bij uitstek. De actuele reglementering maakt het echter moeilijk om losstaande frietkramen nog vergunningen te geven. Een man achter de ludieke naam Eric Lafriet organiseert nu in de ruime Katelijnewijk een petitie om opnieuw een ‘proper’ frietkot op het plein te installeren.
  • Audi Brussel: Nieuw begin geeft hoop Met veel toeters en bellen is de Volkswagen-fabriek vorige woensdag omgedoopt tot Audi Brussels. In de aanwezigheid van premier Guy Verhofstadt, Brussels minister-president Charles Picqué, minister van Economie Benoît Cerexhe en de volledige Audi-top uit Duitsland werd de productie van de Audi A3 plechtig opgestart.
Share