Categorieën
Resto, Café & Uitgaan

Flipperkasten in Brussel?

Een vraagje van Lieve van Vuurland:

Flipperkasten - LaughingSquid

Aangezien ik hier na heel wat ‘gegoogle’ niets over vind op het internet permitteer ik mij nu om jullie hier eventjes mee lastig te vallen … In de eerste plaats als enthousiaste Brusselaar, maar ook als flipper-fan zou ik jullie willen vragen of jullie weten waar er nog flipperkasten staan in Brussel (liefst in het centrum)? Vroeger was er nog een lunapark op de Kiekenmarkt, maar met de komst van de gameboys e.a. waren ze genoodzaakt hun deuren te sluiten (= ook niet meer je zot amuseren met die platte schijven -jammer-). We zijn ook nog op de flipperkasten gaan spelen in de bowling achter de KVS, maar ook deze zijn verdwenen …
Het zou heel vriendelijk en tof zijn als jullie mij adressen kunnen geven waar er nog kan worden geflipperd in hartje Brussel. Alvast bedankt voor jullie reactie.

Share