Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 7 (2008)

Het mooie weer heeft jullie massaal naar de camera doen grijpen, want het is de zwaarste selectieklus sinds tijden. Als je foto een sterretje van mij kreeg, maar hier niet werd opgenomen, dan weet je dat ik ook die overwoog. Maar een best of is een best of, dus hier zijn mijn favorieten van de voorbije week. Geweldig sterk, vind ik ze zelf. Bedankt daarvoor.

shadows and suntraps

Foto hierboven: shadows and suntraps van c0ntr3j0ur. De bossen. Het zoniënwoud. Zo mooi!

Na 40 dagen hongerstaking

Foto hierboven: Na 40 dagen hongerstaking van LegassePhoto. Geëngageerde fotografie. Daar kon ik gewoon niet naast kijken. Er hoort ook een reportage bij.

Painted man on wall

Foto hierboven: Painted man on wall van tom mo. Erg sfeervol deze man op de muur. Mooi licht en ook mooie schaduw van de vesterbank.

crossing the  bridge

Foto hierboven: crossing the bridge van pabouff. Ben ik de enige die hier kippevel van krijgt? Heel droevig, dit beeld, vooral, daarom raakt het me.

ma femme adore

Foto hierboven: ma femme adore van ie-fotografie. Na de droevige sfeerbeelden een vleugje humor, om ons weer op te beuren.

John Wayne in the Coq

Foto hierboven: John Wayne in the Coq van tom mo. We blijven in de humorrubriek. De compositie is ook heel sterk. Die compenseert zwaar voor de onscherpte, die me eigenlijk niet stoort.

Patterns

Foto hierboven: Patterns van Squonk11. Knappe compositie met gebouwen en lichtjes. Onze favoriete thema’s mochten toch niet ontbreken, he.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.