Categorieën
Brussel-Stad Laken Resto, Café & Uitgaan

Uitbater café Nekkersdal houdt ermee op

De bvba Center Line Catering stopte op 31 mei jl. definitief met de uitbating van het café van gemeenschapscentrum Nekkersdal in Brussel-Laken. Dat deelt het team van het gemeenschapscentrum in een brief mee aan de Lakense verenigingen en gebruikers.

De medewerkers van gemeenschapscentrum Nekkersdal willen de verenigingen en klanten tijdens de maand juni niet in de kou laten staan. De voorziene drankleveringen (via een overeenkomst voor het zaalgebruik) aan de aangesloten verenigingen komen niet in het gedrang. Bovendien werd een oplossing gevonden om minimale openingstijden van het café te garanderen.

Verder laat Nekkersdal weten dat het resoluut voor de producten van Oxfam kiest. Twee soorten wijn, thee en fruitsap worden door de Oxfam Wereldwinkel Laken geleverd.

Tijdens de kalme vakantiemaanden zal het café gesloten zijn. Er wordt een nieuwe formule uitgewerkt om het café vanaf september terug te openen.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.