Categorieën
Koekelberg Sint-Jans-Molenbeek Wonen in Brussel

Kijk eens over het muurtje

Kijk eens over het muurtje

Ben jij actief rond welzijn of sociaal-cultureel werk in Molenbeek of Koekelberg? Dan is dit een afspraak die je niet mag missen!

Donderdag 19 juni organiseren we een lunchmeeting voor alle lokale actoren, van 12u tot 14u in het Huis van Culturen. Dit evenement is een initiatief van het Brussels Sociaal-Cultureel [Net]werk ism de BWR en de gemeentelijke cultuurbeleidscoördinatoren.

Onder het thema “Kijk eens over het muurtje” gaan we op zoek naar ontmoeting en kruisbestuiving tussen welzijn en sociaal-cultureel werk. Wij zorgen voor broodjes en drank, jullie zijn van harte welkom voor netwerking, speeddating, gesprekken en inspiratie.

Voor dit evenement zijn we ook nog op zoek naar fotografen. We zouden van alle deelnemers bij het binnenkomen een kleine portretfoto willen maken (zie www.bscnetwerk.be/netwerk/kaderfotos voor een vergelijkbaar initiatief). Achteraf bundelen we die foto’s met contactgegevens in een gemeenschappelijk adresboekje, dat we verspreiden in Molenbeek en Koekelberg.

Zie jij het wel zitten om hieraan mee te werken? Geef ons dan een seintje!

Contacteer Sara Geets

Brussels Sociaal-Cultureel [Net]werk

Liedtsstraat 27-29, 1030 Schaarbeek

02/240.95.34 – 0485/63.14.36

www.bscn.be

Share