Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 31 (2008)

Terwijl afgelopen week voor mij vooral in het teken stond van de asielzoekers op kranen voor mijn deur, blijken de andere BrusselBlogt-fotografen daar geen foto’s van te hebben en het – integendeel – erg rustig aan te doen. Het is het hoogtepunt van de vakantie, allicht. Een beknopte selectie.

Brussels' backdoors

Foto hierboven: Brussels’ backdoors van cedynours. Heel sfeervol. Het raam is scherp, dat zie je aan de letters, maar verder niets.

Bayern Kurve

Foto hierboven: Bayern Kurve van plαdys. De kermis is nog niet gedaan. Nog een laatste rondje… Zoef.

...Brussels!

Foto hierboven: …Brussels! van Tuffer’s in Belgium in 1 week!. Deze man komt in België wonen. En maakt op originele wijze duidelijk waar dat ligt. Grappig.

Brussels from the 15th floor

Foto hierboven: Brussels from the 15th floor van Herman Horsten. Met vergezichten kan je mij altijd raken. Zeker wanneer het een origineel gezichtspunt over Brussel betreft. Hier het Sint-Jans-plein aan mijn voeten.

Urban Web

Foto hierboven: Urban Web van Mademoiselle Insolence / Our Lovely Brain. Een wolkje ramen.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.