Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 35 (2008)

Ja, zoals Patrick vorige keer al zei: de zomervakantie is voorbij. Onze auteurs zijn weer terug met artikels. En er zit weer stof tot kijken in onze Flickr fotopool. Zoveel zelfs dat ik er weer een special van ga maken, deze keer voor Boterhammen in het Park. Komt er gauw aan. Geniet ondertussen van de andere eindezomerfoto’s. Ze mogen er weer eens zijn.

Gare Du Nord

Foto hierboven: Gare Du Nord van Jorre Janssens. Als niewkomer in onze Flickrpool schiet Jorre meteen in de roos. Een foto waarbij je het noorden kwijt raakt, ook al komt alles wat er op staat je bekend voor. De kleuren zijn fel bewerkt, maar het resultaat is prima. Meer van dit, Jorre en co!

exclusif

Foto hierboven: exclusif van Erodo.be. De feeërieën dacht ik eerst, maar neen: Le Gazon! Toch wel even feeëriek. Openluchtfeestjes op verschillende plaatsen in Brussel.

Being happy is a choice

Foto hierboven: Being happy is a choice van stttijn. Er is zoveel boeiends om naar te kijken op deze foto. Boudewijn en Fabiola spreken aan en de titel is goed gekozen (een van mijn eigen motto’s trouwens).

Mad parking skills

Foto hierboven: Mad parking skills van PeterForret. Hoe ver kom je wanneer je beleefd blijft? Een klein Brussels verhaaltje op zich.

Ready?

Foto hierboven: Ready? van askthepixel. Perfecte vlakverdeling en bijzonder standpunt, lager dan de straat. De spiegeling zorgt mee voor verwarring en lijnwerking. Geslaagd, wat mij betreft. Alleen begrijp ik de titel niet.

modern implant

Foto hierboven: modern implant van krikrie. Ok, deze is niet perfect (onderaan teveel weggesneden), maar hij heeft iets doordat hij niet helemaal scherp is en vooral door de kleuren. En het roestmetalen huis heb ik altijd al een rariteit gevonden (er gekomen dankzij een wijkcontract, als ik me niet vergis).

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.