Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 38 (2008)

Een dag later dan anders – heeft iemand het gemerkt? – stel ik jullie de nieuwe B in B voor. Met drie foto’s van de autoloze zondag. En drie andere sfeerbeelden.

Foto hierboven: “Priorities” – car free Sunday, Brussels, Belgium 2008 van Imaginary.vision. Grappig! De fotograaf heeft hier allicht op de uitkijk gestaan, wachtend op het ultieme moment. Kleine uk versus vamp, een leuk contrast.

Autoloze zondag, Brussel, Park58

Foto hierboven: Autoloze zondag, Brussel, Park58 van BarbaraBoie. Vooral gekozen voor de puike compositie. En ook een heel klein beetje voor mijn geliefde kranen op de achtergrond.

Foto hierboven: Untitled van ffrederic. Heerlijke drukte in de zon. Wat wensten we meer voor deze autoloze zondag?

Horta Gallery

Foto hierboven: Horta Gallery van -= ph@Zer =-. Na de foto’s van Mich, toch nog een blitse impressie van de nieuwe ingang van het Centraal Station.

double-check

Foto hierboven: double-check van ie-fotografie. Leuke compositie. En de titel is gewoonweg perfect voor deze foto. Je kan het je zo voorstellen. (De man ziet alleen een beetje te oranje, niet?)

model

Foto hierboven: model van krikrie. Neen, ‘model’ slaat niet (alleen) op de persoon achteraan, maar op de modelwijk te Laken waar deze ritmische foto genomen is.

Dat was het weer. Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.