Categorieën
People & Lifestyle Podium Resto, Café & Uitgaan

26 en 27 September: Mekitburn festival Vilvoorde

MEKITBURN FESTIVAL, Domein 3 Fonteinen, Beneluxlaan / Koningslosesteenweg 77, 1800 Vilvoorde

http://www.mekitburn.be

Mekitburn

Jeugd van in en rond Vilvoorde samen met artiesten van heel België zijn klaar om er weer iets unieks van te maken in de Brusselse rand. Onder het thema vuur verwachten we weer prachtige deco en animatie.

Duik in het onbekende en laat je verrassen. Moderne muziek gebracht door nieuwe en gevestigde waardes: Squadra Bossa feat. Buscemi, Roland Van Campenhout, Dirk Da Davo (The Neon Judgement), Murdock, Total Science, Concord Dawn (Nieuw-Zeeland), Cotti (UK), …

Een freeze moment, vuurshows, workshops, cocktails, etc.

Gratis parking & camping dus wees veilig en blijf slapen. Zo kan je zaterdag opstaan in de overweldigende natuur op de klanken van Nihaya Tree.

Dit jaar zal er ook een gratis nevenevenement plaatsvinden juist naast ons festivalcomplex, op de rotonde. Hier worden 6 Vilvoordse bands net als verschillende animatie acts en een marktje gratis aangeboden. Dankzij de speeltuin in de buurt is het nu ook een ideale gezins happening geworden. Net als we dit jaar alles voorzien hebben voor mensen met een rolstoel.

We staan klaar voor u vanaf 18u ’s vrijdags tot 11u ’s zondags. Hopelijk tot dan.

Tickets zijn te verkrijgen o.a. in FNAC en lost in music, Plattesteen 3, 1000 Brussel. Dagticket 8 euro, weekendticket 15 euro in VVK.

Share