Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 40 (2009)

On the road

tgv

Foto hierboven: tgv van ie-fotografie. Na de nieuwsberichten over ongevallen met daklozen in de premetrotunnel tussen Noord & Zuid is dit wel een heel gewaagde foto. Ik neem aan dat deze met statief getrokken werd. Het lijkt er zelfs gezellig, onder de grond.

29.09.2009

Foto hierboven: 29.09.2009 van bart_azare. Het kindje alleen zou al een geslaagde foto opleveren, maar met die passant ervoor is het meesterlijk. Was het toeval, vraag ik me af, of heeft de fotograaf het zo gewild? In elk geval heeft hij op het juiste moment afgedrukt.

l'homme d'ombre

Foto hierboven: l’homme d’ombre van bruxella. Is het een schaduw? Die van Lucky Luke? Weer een voorbeeld van hoe het verval in Brussel, toch nog iets moois kan opleveren (mits een beetje fotobewerking).

Nous sommes des contes contant des contes, rien.

Foto hierboven: Nous sommes des contes contant des contes, rien. van ffrederic. Wie trekt nu zoiets? Alleen al daarom verdient die de selectie.

muscles from brussels

Foto hierboven: muscles from brussels van ie-fotografie. Moest er ergens een ladder zijn, misschien? Dit staaltje van spierkracht was te zien aan de Cinquentenaire.

Verwarrend Brussel

Foto hierboven: Verwarrend Brussel van lyramids-post. Grappig met woordbeelden. Ik kom er regelmatig voorbij, maar had het zo nog niet bekeken.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto?s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.