Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld: vierde M/V gezocht

Elke week brengt een beeldredacteur van BrusselBlogt in de rubriek Brussel in Beeld een keuze van foto’s over Brussel die haar of hem hebben aangesproken. Foto’s die de mooie en de lelijke kanten van Brussel laten zien. Abstracte of impressionistische foto’s. Foto’s die de Brusselse actualiteit, natuur en architectuur belichten. Foto’s van mensen en dieren. Foto’s in kleur en in zwart-wit.

De wekelijkse selectie is het werk van Tineke, Patrick, Leen en Thijs. Tineke – die aan de wieg stond van de reeks – verliet eind vorig jaar de beeldredactie om zich meer op het geschreven woord en op het beheer van BrusselBlogt te concentreren, én om zelf weer volop te kunnen gaan fotograferen. Thijs is er pas bijgekomen en toont met zijn eerste selectie alvast hoe hij naar “zonderling Brussel” kijkt.

Two is a company, zegt het spreekwoord. Maar om te kaarten moet je dan weer met zijn vieren zijn.

Volg jij regelmatig de rubriek Brussel in Beeld, maar denk je: hé ik wil zelf ook wel eens laten zien welke foto’s me bevallen? Heb jij zin om eens in de vier weken zes foto’s te selecteren? Geef dan een seintje via foto@brusselblogt.be. Leen, Thijs en Patrick kijken alvast uit naar hun vierde teamgenoot!

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.