Categorieën
Audio Brussel Actua Brussel-Stad Den Vijfhoek Faits divers People & Lifestyle Podium Resto, Café & Uitgaan Wonen in Brussel

Recyclart Holidays is terug!

Opnieuw Recyclart Holidays deze zomer!

[9 weken lang, elke donderdag en vrijdag, van 24 juni tot 20 augustus, gratis en bijna gratis…]

Het zomerfestival van kunstencentrum Recyclart (oftewel het station Brussel Kappellekerk, voor de vrienden) is weer helemaal terug na een jaar afwezigheid en schakelt een versnelling hoger om ten volle te genieten van de zomer in de binnenstad. Een zeer afwisselend programma met concerten en dj-sets, muziekdocumentaires in openlucht, performances en tentoonstellingen, petanque, een sportieve jogging in de Marollen, de installatie van een publieke broodoven (Pain Publik), een marktje voor jonge ontwerpers en de immer presente Fotomaton.

Dit allemaal in hartje Brussel voor geen of bijna geen geld. Dat de klagers en zagers thuisblijven!

Op het extra festieve openingsweekend kan je op Donderdagavond vanaf 18u genieten van een workshop ‘biobrood’ maken, terwijl een parade van verschillende majoretten de buurt opvrolijkt: ‘La totale’, les mignonettes, les vedettes, Majoretteketet én les fanfoireux brengen het beste Brusselse talent ten berde. Voor de petanquefans volstaat een identiteitskaart om een setje uit te lenen.

Op Vrijdagavond kan je naast de vaste buitenactiviteiten ook terecht voor 5 euro in de zaal vanaf 22u tot de vroege uurtjes voor een boeiende avond experimentele electronica zwevend tussen Brussels talent en internationale hoogvliegers: Planet Mu staat nog altijd aan de top van experimentele elektronische muziek, getuige het adembenemende Shortstuff en Geiom. Met Milanese, die zijn volle plaat ‘Lockout’ uitbracht bij planet Mu in 2009 (naast eerdere worpen op Planet Mu en ook o.a. Warp records), hebben we dan weer één van Mu’s meest gevestigde waarden in huis. Viktor Sagat en Azaryx zijn dan weer de ideale, lokale sparring partners.

Meer informatie op http://www.recyclart.be

Share