Categorieën
Podium Resto, Café & Uitgaan

Gratis in Brussel trakteert!

Op donderdag 13 oktober geeft Gratis in Brussel het startschot van zijn Tournée Générale, die 10 weken lang Brussel inpalmt. Al twee jaar lang geeft de organisatie via de website en een wekelijkse nieuwsbrief een overzicht van wat er gratis te beleven valt in de hoofdstad. Dit najaar trekt Gratis in Brussel voor het eerst ook zelf de stad in. Van 13 oktober tot en met 15 december 2011 palmt Tournée Générale elke week één locatie in met een straf en uiteraard kosteloos programma.

De eerste van de tien gratis events is een Soiree Burlesque in het Rits Café. De avond staat helemaal in het teken van “Doe ik het goed? Mannen willen porno, vrouwen willen Disney”. Op het programma: de 9de editie van Science Bar waarbij prominente sprekers onder leiding van seksuologe Mieke Mievis het thema uitpluizen, hot noodles, cava van het vat, pikante hapjes, opwindende stadsrondleidingen en als kers op de taart de theatersolo ‘Terminal Cabaret’ van een Ritsstudente en de Burlesque Revue van Radio Modern. Het volledige programma vind je bij Uit in Brussel. Een voorsmaakje van de revue krijg je op YouTube. De tournée houdt de komende weken nog halt in de Beursschouwburg, Café Kafka, Bonnefooi, Daarkom, Recyclart, Kultuurkaffee, BELvue museum & Coudenberg, Cinematek en Madame Moustache. Santé!

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.