Categorieën
People & Lifestyle Sint-Gillis Wonen in Brussel

Weggever: 3 duotickets voor Zebra Crossing

UiTinBrussel geeft 3 duotickets weg voor het kunst-in-de-huiskamer-parcours Zebra Crossing dat nu zondag 4 december plaatsvindt. De plaatsen zijn beperkt! Mail een lofdicht, of uw welgemeende complimenten naar charlotte@uitinbrussel.be en misschien zijn de tickets voor u!

Zebra Crossing is een intiem kunstenparcours. Tijdens de wandeling maak je kennis met het werk van verschillende gevluchte en niet-gevluchte schrijvers, muzikanten en andere kunstenaars. Verspreid over verschillende huiskamers en andere verrassende locaties in de Brusselse gemeente Sint-Gillis zullen zij het beste van zichzelf geven.

Waar & Wanneer: zondag 4 december 2011. Het parcours start om 13.30 uur in de Pianofabriek, Fortstraat 35, 1060 Sint-Gillis (Brussel)
Inkom: € 5 (ter plaatse te betalen). De plaatsen zijn beperkt dus inschrijven is noodzakelijk en kan via leen@vluchtelingenwerk.be
Organisatie: Het parcours wordt georganiseerd door ZebrArt samen met het Masereelfonds, De Pianofabriek, Globe Aroma en KUNSTWERK[t]

Meer informatie over de parcours en het avondprogramma van Zebra Crossing leest u op de website van UiTinBrussel.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.