Categorieën
Shopping

To swish or not to swish

Swishen verovert ook Brussel. Het is ontstaan in het modemekka Londen, waar het ondertussen razend populair bij vrouwen is, en betekent niets meer dan shoppen en swappen (wisselen) tegelijkertijd. Swishen is dus gewoon kleding en accessoires ruilen onder gelijkgezinden, maar draagt ook een boodschap van duurzaamheid uit, want tweedehands spullen krijgen een nieuw leven en na afloop van het event worden de overgebleven stuks aan een goed doel geschonken. Bovendien biedt het totaalconcept een hoge entertainmentwaarde: je kunt je laten opmaken, cupcakes eten en leuke hebbedingetjes kopen.

The Hub Brussels en Swishing organiseren op zondag 15 april van 11 u tot 18 u een markt voor lokale, creatieve en ecobewuste mensen. Wat valt er te kopen? De beste vintage kleding & accessoires, gadgets, vintage meubeltjes en vinyl. Plaats van afspraak: The Hub Sunday Store, Koninklijke-Prinsstraat 37, 1050 Brussel (Elsene). Meer info vind je op de Facebookpagina.

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.