Categorieën
housesitting in bxl Jette Reizen & Toerisme Wonen in Brussel _Gemeente

Housesitting in Brussel: deel 1

Wie had dat gedacht? Eén bericht op Brusselblogt en hop, mijn housesitproject was gelanceerd.

De reacties waren positief en talrijker dan verwacht en dus heb ik nu mijn valies gepakt voor zes zomerse weken in Brussel en de Rand. Bye bye lief, bye bye eigen bed, bye bye auto, …  maar hello Brussels!

Eerste halte: Jette, dorp in de stad. Al is het niet de bedoeling om onder de kerktoren te blijven zitten… Ken jij een topbakker, een vriendelijke groenteboer, een gezellige knabbel- en babbelplek, een groene oase,  kortom een niet te missen adresje in Jette? Laat het me weten, want ik test het met plezier uit!

Een verslag hoor je op Fm Brussel of lees je hier.

Melina Verbeeck, Jettenaar voor een week.

Share