Categorieën
Brussel-Stad Faits divers People & Lifestyle Shopping

Stressed, depressed but well dressed?

‘Stressed, depressed but well dressed’ Op 1 van de winkelramen in de Dansaert! Hmm. Ieder zijn humor zeker. Dankzij de kerstmarktdrukte was ik alvast stressed. Bij de Calzedonia kreeg ik onder mijn voeten omdat ik niet wilde ingaan op hun aanbod om ‘4 paar panty’s, 5de gratis’ te kopen. “Maar waarom niet?! Offreert u dit jaar geen cadeaus mevrouw?” Ik heb dat ene perfecte paar bij wijze van statement dan ook maar achtergelaten.
Ik ben echt gevlucht voor de waanzin richting zuidkant van Anspachlaan.
Bij Mr Falafel vroeg ik hoe hun systeem werkte, of ik enkel groentjes in dat bakje mocht doen, of bij de pita, of allebei. De man haalde zijn schouders op, glimlachte en zei ‘U bent bij Mr Falafel, u doet wat u wil’. En ondanks mijn snipverkouden toestand kon ik ineens weer ademen!

Share