Categorieën
Resto, Café & Uitgaan

Pop-uprestaurant zkt personeel

Dinsdag ging op VTM het programma Mijn pop-uprestaurant! van start, de opvolger van Mijn restaurant! Daarin stampen vijf duo’s een pop-uprestaurant uit de grond in vijf grote steden: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Kortrijk. Het duo dat zijn gasten, de kijker en de juryleden het meest kan overtuigen, gaat naar huis met de hoofdprijs van 100.000 euro.

In Brussel treden Jaro en Hanne aan. Ze zetten in op kleine, verfijnde smaakbommetjes en krijgen daarvoor hulp van Ken Verschueren, de voormalige sous-chef van Oud Sluis. Op maandag 10 maart wordt in de vroege uurtjes gestart met de opbouw van hun tijdelijke eettent op het Muntplein. Het gaat om 12 containers van 6 meter bij 3 meter. De buiteninrichting wordt in hout uitgevoerd.

De restauranthouders in spe zijn op zoek naar zaal- en keukenpersoneel met ervaring. Ze zoeken een barman met cocktail- en wijnkennis, kelners, (hulp)koks en een afwasser. Het personeel kan aan de slag vanaf de laatste week van maart, voor maximum 2 maanden. De voorkeur gaat uit naar voltijds werken, maar ook extra’s of studenten mogen zich aanmelden. Meertalig zijn (Frans, Engels, Nederlands) is zeker een pluspunt in de zaal. De dagcontracten verlopen via Adecco. De sollicitatiedag vindt plaats op 10 maart vanaf 10 u in John and Rose in de Vlaamsesteenweg 80.

Meer info vind je op de website van Mijn pop-uprestaurant! of op de Facebook-pagina van Jaro & Hanne. (Hanne Verstreken)

Share