Categorieën
People & Lifestyle Shopping

Solden bij TASCHEN: boekenliefhebbers houd jullie klaar!

Het is weer tijd voor de halfjaarlijkse solden bij TASCHEN! Van donderdag 26 tot en met zondag 29 juni kunnen boekenwurmen hun hart ophalen met een minimum korting van 50%. Vier volle dagen krijg je om een nieuw pronkstuk te scoren voor in je boekenrek of op je salontafel.

De winkel van TASCHEN in Brussel is the place to be eind juni om allerhande lifestyle cultboeken te scoren over mode, design en kunst maar ook exemplaren over totaal andere onderwerpen zoals film, muziek en fotografie. Ontelbaar veel glossy coffee table books die al eeuwen op je must-havelijst staan.

Een voorsmaakje van enkele boeken die je al zeker tijdens de solden kan vinden. Maar vergis je niet want er is meer, veel meer!

The Ingmar Bergman Archives is een hommage aan een van de meest prestigieuze film- en theaterartiesten allertijden. Het won in 2008 de prijs voor beste Non-Fictie boek uitgebracht in Zweden.

Voor grote fans van Woody Allen is er het budgetboek W. Allen Movie Icons beschikbaar aan een nog grotere korting. Dit boek is een visuele biografie die het leven van een van de meest bekende personen in de geschiedenis van de cinema laat zien.

TASCHEN’s Favourite Spas van auteur Angelika Taschen laat je zien hoe je tot rust kan komen in enkele van haar favoriete spalocaties over de hele wereld.

Inside Havana gunt je een blik in de interieurs tijdens de Cubaanse revolutionaire gloriedagen, van top-notch luxehotels of cultureel erfgoed tot havaneese parels in het hart van de stad.

Op de website kan je alvast eens snuisteren in hun volledig gamma boeken.

Niet alleen voor de grote kortingen maar ook de winkel zelf is zeker de moeite waard om te bezoeken! De luxueuze boekentempel aan de Zavel werd helemaal vormgegeven door designer Philippe Starck.

Praktisch:
Adres: Grand Sablon / Grote Zavel, Rue Lebeaustraat 18, 1000 Brussel
Open van 10.00 tot 20.00 uur. Op zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Bron: persbericht Walkie Talkie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.