Categorieën
People & Lifestyle Resto, Café & Uitgaan

Benefiet in Muntpunt

FM Brussel en Muntpunt bundelen de krachten en organiseren met Brussel Helpt een solidariteitsactie tegen eenzaamheid. De opbrengst gaat integraal naar de Lokale Dienstencentra. De afsluiter is de benefietavond op zaterdag 13 december in Muntpunt. Op het programma: kinderanimatie, een spaghetti-avond en een feestje met dj’s.

Kinderen toegelaten
Muntpunt tovert zichzelf vanaf 14 u om tot een kinderparadijs met filmvertoningen van Anima, verhaaltjes van de vertelfee, danslessen en een grote vintage verkleedkoffer van Vestiaire Populaire. Volwassenen kunnen aan de bar terecht voor een drankje. Frank Van Der Linden geeft om 17 u een mini-optreden. Je kiest zelf welk bedrag je geeft.

Die van Luc Steeno is de beste
Café Monk brengt vanaf 19 u een van zijn spaghetti’s uit het nieuwe kookboek De mijne is de beste naar Muntpunt: die van Luc Steeno. En de beste spaghetti, die eet je niet alleen. Muntpunt verwelkomt de gasten aan een lange tafel. Ook een apero, dessert, dranken, verrassingsacts en het toegangsticket voor de aansluitende party zijn inbegrepen in de prijs van 40 euro.

Feestje!
Vanaf 22u spelen dj’s van FM Brussel ten dans: Dj ReeDo, Funky Bompa, Mensch erger je niet en Jules X. De Agora van Muntpunt fungeert als dansvloer.

Meer info vind je bij Muntpunt. Giften voor Brussel Helpt zijn ook welkom op BE40 7350 0628 3463.

Share