Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – selectie augustus 2021

Door Brussel wandelend kom je op je pad de meest frappante zaken tegen, van opmerkelijke graffiti tot de vreemdste snuiters die op weg zijn naar hun werk.
Het hoeft niet altijd zo duidelijk te zijn. Foto’s beperken het zichtveld van de kijker waardoor dingen die verborgen bleven in de meest doordeweekse settings toch kunnen worden opgemerkt. Een fotograaf van straatfotografie heeft er een zesde zintuig voor. Hij of zij kijkt om zich heen en ziet wat waar een gewone sterveling gewoon aan voorbij loopt.

2021-07-21_12-08-37_ILCE-7C_DSC06452_DxO
Nar
2021-07-21_12-13-44_ILCE-7C_DSC06462_DxO
selfie with a horse
The Daltons

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Gebruik de hashtag #brusselinbeeld op Instagram. Via Flickr kan ook: maak een account aan, word lid van de BrusselBlogt-groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken elke maand een persoonlijke selectie.
Bekijk ook de foto’s van de vorige selectie of de hele reeks Brussel in Beeld.

Share

Door Michel

Heeft een boontje voor Brussel, pendelde jaren lang om er te gaan werken en komt er, ook nu nog, graag terug. Hij vindt multiculturaliteit, zeker in steden, onvermijdelijk en verrijkend. Dat verschillen zichtbaar en soms uitvergroot worden is er een consequentie van. Als ze inspiratie opleveren is het mooi meegenomen.