Categorieën
Shopping

Planten scoren in Gare Maritime

Plantenpop-upzaak PUP is dit weekend te gast in Gare Maritime op Tour & Taxis. Als je een kleine jungle in huis wil halen, sla je slag!

Wat is PUP? Medewerkster Lynn vertelt het verhaal.

“PUP is een bedrijfje dat een drietal jaar geleden werd opgericht door Roxanne Naessens uit Merelbeke tegen Gent. PUP staat voor plezante en uitzonderlijke planten. Het is Roxanne met de paplepel ingegeven om iets te doen met planten, want ook de ouders en de grootouders hadden groene vingers en zaten in de branche. De ouders zijn nog altijd actief bezig met het kweken van planten in de serre. PUP is speciaal omdat het een reizend pop-upconcept is. Het trekt naar alle grote steden en richt er een jungle in voor een weekend waar alles wat tentoongesteld wordt te koop is. De prijzen zijn variabel en gaan van 2 euro tot 1450 euro voor een heel erg unieke plant. Het team bestaat uit 90% jonge dames die als 1 front samenwerken en zo PUP al veel hebben doen groeien.

PUP is op zondag 3 oktober, van 10 tot 18 uur, gratis te bezoeken in Gare Maritime op T&T. Meer info op de Facebook-pagina, de website en Instagram-pagina.

Share