Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – selectie september 2023

Fotografen hadden de afgelopen maand aandacht voor de heropening van de Beurs maar eveneens voor de hoogte van ondermeer Rooftop58. Verpozen en charmeren zijn andere onderwerpen in de selectie van deze maand.

Bpost Muntcentrum (Pieter Wellekens)
[Brucity] (Miranda Kempeneer)
Rooftop58
Rooftop58 (fabonthemoon)
Les copines - The friends archives 10/2018
Les copines (Pascal Franche)
Beurs van Brussel (Brite)
Beurs (Niels Hanssens)
Charmes (Simon Simon)
Heritage days – Maison Devalck (Eva Eysermans)

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Gebruik de hashtag #brusselinbeeld op Instagram. Via Flickr kan ook: maak een account aan, word lid van de BrusselBlogt-groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken elke maand een persoonlijke selectie.

Bericht aan de fotografen
Sinds enige tijd wijzigde Meta de wijze waarop met de hashtag wordt omgegaan wat maakt dat sommige foto’s niet worden getoond.
Om zeker te zijn dat hun foto’s in aanmerking komen voor de selecties die BrusselBlogt maakt melden fotografen die met Instagram foto’s delen met de hashtag #brusselinbeeld best eenmalig dat zij gebruik maken van de hashtag.
Fotografen van wie een of meer foto’s het afgelopen jaar werden opgenomen in een maandelijkse fotoselectie hoeven dit niet te doen.

Credits
Beurs (Niels Hanssens): @nhanssens
Beurs van Brussel (Brite): @simplybxl
Bpost Muntcentrum (Pieter Wellekens): @pieter.we.2
[Brucity] (Miranda Kempeneer): @why.should.we.stay.at.home
Charmes (Simon Simon): @eskimon1070
Heritage days – Maison Devalck (Eva Eysermans): @eysermanseva
Les copines (Pascal Franche): Flickr-account (All rights reserved)
Rooftop58 (fabonthemoon): Flickr-account (Some rights reserved)


Share

Door Michel

Heeft een boontje voor Brussel, pendelde jaren lang om er te gaan werken en komt er, ook nu nog, graag terug. Hij vindt multiculturaliteit, zeker in steden, onvermijdelijk en verrijkend. Dat verschillen zichtbaar en soms uitvergroot worden is er een consequentie van. Als ze inspiratie opleveren is het mooi meegenomen.