Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – februari 2024

Een lichtfestival en een carnaval dat in Brussel aanspoelt, twee evenementen die volk naar het stadscentrum lokken. Manneke Pis draait er zijn hand niet voor om. Hij lokt het hele jaar door toeristen naar de hoofdstad van Europa.

Europese wijk (Katrien_PI)
Platte Steen (Niels Hanssens)
Bright Brussels (Eva Eysermans)
My little Valentine (BrusselBlogt.be)
Tonight, the moon sleeps in Brussels capital
Tonight, the moon sleeps in Brussels capital (Gaston Batastini)
Brussels, 2024 (Bart Azare Street Photography)

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Gebruik de hashtag #brusselinbeeld op Instagram. Via Flickr kan ook: maak een account aan, word lid van de BrusselBlogt-groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken elke maand een persoonlijke selectie.

Bericht aan de fotografen
Sinds enige tijd wijzigde Meta de wijze waarop met de hashtag wordt omgegaan wat maakt dat sommige foto’s niet worden getoond.
Om zeker te zijn dat hun foto’s in aanmerking komen voor de selecties die BrusselBlogt maakt melden fotografen die met Instagram foto’s delen met de hashtag #brusselinbeeld best eenmalig dat zij gebruik maken van de hashtag.
Fotografen van wie een of meer foto’s het afgelopen jaar werden opgenomen in een maandelijkse fotoselectie hoeven dit niet te doen.

Credits
Bright Brussels (Eva Eysermans): @eysermanseva
Brussels, 2024 (Bart Azare Street Photography): @bartdoetdestraat
My little Valentine (BrusselBlogt.be): @brusselblogt
[Europese wijk] (Katrien_PI): @bruxselstratenstruinen
Platte Steen (Niels Hanssens) @nhanssens
Tonight, the moon sleeps in Brussels capital (Gaston Batastini): Flickr-account (All rights reserved)

Share

Door Michel

Heeft een boontje voor Brussel, pendelde jaren lang om er te gaan werken en komt er, ook nu nog, graag terug. Hij vindt multiculturaliteit, zeker in steden, onvermijdelijk en verrijkend. Dat verschillen zichtbaar en soms uitvergroot worden is er een consequentie van. Als ze inspiratie opleveren is het mooi meegenomen.