Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in beeld – april 2024

Moderne communicatiemiddelen zijn alom aanwezig in een stad als Brussel. Maar ook niet-verbale communicatie als het dragen van een hoge hoed met kokarde, een blik op oneindig en een opgeheven sigaret biedt de mogelijkheid om wat mee te delen aan je omgeving.

Marollen (Katrien_Pl)

[Bonnie and Clyde] (Eva Eysermans)
Alma
Alma (Niels Hanssens)

Grand Place
Grand Place (Niels Hanssens)
KBR (Eva Eysermans)
Molenbeek (Katrien_Pl)

Atomium (Winny Biets)
call me
Call me (Alexandre Dulaunoy)

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Gebruik de hashtag #brusselinbeeld op Instagram. Via Flickr kan ook: maak een account aan, word lid van de BrusselBlogt-groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken elke maand een persoonlijke selectie.

Bericht aan de fotografen
Sinds enige tijd wijzigde Meta de wijze waarop met de hashtag wordt omgegaan wat maakt dat sommige foto’s niet worden getoond.
Om zeker te zijn dat hun foto’s in aanmerking komen voor de selecties die BrusselBlogt maakt melden fotografen die met Instagram foto’s delen met de hashtag #brusselinbeeld best eenmalig dat zij gebruik maken van de hashtag.
Fotografen van wie een of meer foto’s het afgelopen jaar werden opgenomen in een maandelijkse fotoselectie hoeven dit niet te doen.

Credits
Alma (Niels Hanssens): Flickr-account (All rights reserved)
Atomium (Winny Biets): @winnybiets
[Bonnie and Clyde] (Eva Eysermans): @eysermanseva
Call me (Alexandre Dulaunoy): Flickr-account (Some rights reserved)
Grand Place (Niels Hanssens): Flickr-account (All rights reserved)
KBR (Eva Eysermans): @eysermanseva
Marollen (Katrien_Pl): @bruxselstratenstruinen
Molenbeek (Katrien_Pl): @bruxselstratenstruinen

Share

Door Michel

Heeft een boontje voor Brussel, pendelde jaren lang om er te gaan werken en komt er, ook nu nog, graag terug. Hij vindt multiculturaliteit, zeker in steden, onvermijdelijk en verrijkend. Dat verschillen zichtbaar en soms uitvergroot worden is er een consequentie van. Als ze inspiratie opleveren is het mooi meegenomen.