Categorieën
Resto, Café & Uitgaan

Bar Sabir goes Pirelli

Bar Sabir Boys Band
2 jaar en 4 maand, zo lang bestaan ze al, de gebroeders Dalton, maar dan van kattekwaad tot iets schattiger, de 4 wijzen die heel het jaar door lekkers en wamte brengen,…

Een bezoekje aan de Bar Sabir neemt ’s middags gemiddeld een uurtje in beslag. Bij deze berekening hoort:
– het babbeltje met je collega of buurman die je er ook steeds tegenkomt.
– de 10 minuten kiezen tussen bijvoorbeeld een Turkse busstop soep, een Armeense borsj, een simpele uiensoep en die overheerlijke Indonesische groene Curry.
– de snelle bediening.
– het genieten van de smaak, de geur, de verrukking, het gelukzalige gevoel wanneer de soep haar aroma’s laat zegevieren in je mond.
– dessert! (wil je nog een superlatief?)
– het afscheid, het praatje met de eigenaars die je met een goed gevoel laten buitengaan.

Binnenkort kan je thuis verder genieten van je favoriete eetstekje. Speciaal voor hun trouwe klanten gingen de medewerkers vandaag gewillig uit de kleren.. Jaja, voor een prachtige kalender. En het moesten de mannen van de Sabir niet zijn of ze zouden niet op het idee komen om het nèt na de feestdagen te doen, wanneer in elke bureau en huiskamer al een ander nieuw ‘2006’ exemplaar hangt. Maar geen getreur, er is de keuken nog hé.

12 Heerlijke recepten en hetzelfde aantal mooie foto’s van al de enthousiastelingen (6 mannen en 6 vrouwen) die de soepbar ooit mede gezellig hebben weten te maken. En neem het van mij aan, ze mogen er allen wezen, als dat al geen reden is om er binnenkort eentje naast je kruidenwijzer te spijkeren. Hierboven al een voorproefje, smakelijk!

(Bar Sabir, Vlaamsesteenweg 12 – 1000 Brussel)

Share