Categorieën
Podium Resto, Café & Uitgaan

Yasmine: licht ontvlambaar

Yasmine en BandGisteren, in den Ancienne Belgique, lanceerde Yasmine haar nieuwe tournée door het Vlaamse land.
Ik kende Yasmine vooral van haar presenteerwerk op Eén. Ik wist wel dat Yasmine goed kon zingen, had vroeger al wel het één en het ander gehoord, maar dit concert heeft van mij een fan gemaakt. Yasmine strààlde op het podium, maakte een evenwichtige show, praatte net genoeg om je te entertainen en omringde zich met een stel zeer goede muzikanten.
Als je in de gelegenheid bent om ergens in het Vlaamse land (ik denk niet dat ze nog naar Brussel terugkomt met deze tournée) dit concert mee te pikken, laat dit niet aan je voorbijgaan. Yasmine heeft sterke teksten, ondersteund door absoluut prachtige muziek.
De foto’s die ik maakte waren helaas van mindere kwaliteit, wat vooral te maken heeft met de grootte (of gebrek eraan) van mijn lens. Ik durfde mijn camera nauwelijks boven te halen naast de beroepsfotografen (met hun groot, groter, grootst lenzen) daar aanwezig. Ik vrees dat ik het zal houden op deze ene foto hiernaast, wanneer er wat meer licht was 😉
Op belgianmusiconline kan je de singe Licht Ontvlambaar kopen, maar ook vooraf eens een stukje beluisteren.

Share