Categorieën
Resto, Café & Uitgaan

Brusselse prijzen

Mystic Limoen Gisteren was ik voor een optreden in Aarschot. Wat heeft dit met Brussel te maken, denkt u? Wel, na het optreden had ik dorst. Het was een voorstelling van bijna twee uur, heel warm in die zaal en ik had ervoor vis gegeten in een zoutkorstje, dus: veel dorst. Dus ik schuif geduldig aan en zie mensen iets bestellen wat ik niet ken: Mystic, witbier met limoen. Ik bestel dat dus ook (ik hou van limoen) en dat komt vlot uit de tap. En nu komt het: de prijs was 1 euro. Ik vraag aan de meneer achter de toog “Excuseer? Eén euro?” Inderdaad, voor slechts 1 dukaat.

Wanneer was de laatste keer dat u nog in Brussel een pintje gekregen hebt voor 1 euro? En terwijl we toch bezig zijn, wat is de meest waanzinnige prijs die je ooit betaald hebt voor een pintje of een speciaal bier in Brussel? En laat ons het houden bij zaken waar je enkel komt om te drinken en praten, geen cabardouchkes.

Share