Categorieën
Anderlecht Resto, Café & Uitgaan

Midi Station is de grootste

Midi Station

Zowat alle restaurants en brasseries die interieurspecialist Antoine Pinto de afgelopen twintig jaar opende, werden een zakelijk succes. Nu opent in Brussel zijn pièce de resistance, waarbij al de rest in het niets verzinkt. Midi Station, aan het Zuidstation, is de grootste brasserie van het land.
(…)
Met één probleem blijft de grootste brasserie van het land worstelen: het personeel. ‘We hadden 150 mensen nodig. De zoektocht was immens. Goede krachten liggen niet voor het rapen.’ Maar ze zijn gevonden. Daar gaan Pinto en zijn team van uit.
Sinds 20 februari is Midi Station open. ‘Onofficieel. Een inloopperiode om het personeel de tijd te gunnen zich in te werken.’ Dat houdt in dat er nogal wat schoonheidsfoutjes zijn. Lange wachttijden, bestellingen die niet altijd even vlot genoteerd en doorgegeven worden. ‘Die kinderziektes moeten eruit. We hopen dat de klanten die nu al komen, het ons vergeven.’
Tot de officiële opening op 23 april krijgt iedereen 15 procent korting . ‘Want de service is nog niet perfect. Dan is zo’n korting niet meer dan billijk.’
(…)
Omdat het een publieke ruimte is, mag er niet worden gerookt. Behalve in de speciaal daarvoor ingerichte sigarenkamer of na zeven uur ’s avonds. Dan gaat één toegang dicht en wordt de wintertuin die zo ontstaat (met in het midden een klaterende waterbol onder een immense luchter) een bijkomende rokersruimte.
(via www.nieuwsblad.be)

Tel. : 02.526.88.00 – Fax : 02.526.88.01 (resto.be)
Place Victor Horta 26, 1070 Anderlecht

Wie test het eens uit?

Share