Categorieën
Pellicule & papier Podium Resto, Café & Uitgaan

Oproep: dichter wil optreden

Graag publiceren we de volgende oproep van Gerrit De Feyter:

Ik ben een oorspronkelijk uit Gent afkomstige Belg die zich na 8 jaar in het buitenland in Brussel gevestigd heeft en met veel trots en plezier in de hoofdstad woont. Ik schrijf Engelstalige poëzie rond het doorbreken van taboes en foute stereotypes rond mentale problemen. Ik heb zelf een vorm van autisme en lijd aan angststoornissen en depressies. Zowat 90 procent van mijn gedichten gaat over dat thema, de resterende gedichten hebben vaak een maatschappijkritische en politieke ondertoon. Ik treed op onder de naam Illusion of Purity, hetgeen in feite een eenpersoonsensemble is.

In Barcelona, waar ik woonde voor ik terugkeerde naar België, ben ik regelmatig gaan optreden met mijn poëzie, in kroegen, verenigingen en wijklokalen. Nu ik terug in België ben, ben ik op zoek naar plaatsen waar ik kan optreden. Ik woon in Brussel en uiteraard wil ik graag in eigen stad optreden, maar ook elders in België en zelfs in de buurlanden. Kent u in en om Brussel plaatsen waar poëzielezingen worden gehouden? Ik denk aan culturele centra, auditoria, maar ook gewone estaminees of tavernes die openstaan voor occasionele thema-avonden en artistieke performances. Aangezien mijn poëzie Engelstalig en qua thematiek behoorlijk apart is, mik ik eerder op het alternatieve circuit dan op het grote publiek. U kunt mij contacteren op het e-mailadres jodefeyter@telenet.be.

Share