Categorieën
People & Lifestyle Reizen & Toerisme Shopping

Paaseieren enkel voor grote kinderen

Gisteren ben ik met mijn dochter van 5 paaseieren gaan rapen in Brussel. We stonden in de rij voor het Solvaypark en om 3 uur mochten we naar binnen. Veel grote kinderen holden vooruit en ik liep met mijn dochter tussen nog vele kleuters naar binnen. Onderweg zagen we de grote kinderen al met grote zakken vol Leonidas-paaseieren teruglopen. Mijn dochtertje was vol verwachting om ook eieren te rapen. Toen we op de plaats in het park aankwamen, waren alle eieren al verdwenen. De teleurstelling was groot voor mijn dochtertje en alle andere kleuters. De kindjes liepen maar rond met hun lege mandjes. Gelukkig waren er nog wat grotere kinderen die uit hun overvloed eitjes uitdeelden aan de kleine kinderen.

Ik zie dat als een fout in de organisatie. Door het op deze manier te doen krijgen alleen de grote en snelle kinderen de kans om eieren te rapen en de kleintjes worden teleurgesteld. Ook ouders zoals ik zijn teleurgesteld in deze “wet van de sterkste”-organisatie. Visit Brussels investeert veel in dit evenement en het resultaat is slechte reclame en een negatief beeld. Ook Leonidas plaatst zichzelf als merk in een negatief daglicht voor zowel de kindjes als de ouders. Dat moet toch beter kunnen?

Dit moest mij even van het hart, want als mijn prinsesje slecht behandeld wordt, dan voel ik mij als ouder ook beetgenomen in de organisatie van wat een feest had moeten zijn. Ik in ieder geval heb nu mijn hart gelucht. (Bart Feenstra)

Share