Categorieën
Onderwijs Wonen in Brussel

Babbel & Bouffe in De Markten

 

Babbel & Bouffe. Zo heet het evenement waarmee Patati Patata Nederlandstalige en anderstalige Brusselaars aan het babbelen en knabbelen wil krijgen. Deelnemers maken kennis met andere Brusselaars en Brusselaars die Nederlands willen oefenen, terwijl ze proeven van een lekker hapje, of dat nu (pasta)salade, tabouleh, quiche, rijstschotel, paella, chili, brood of een dessert is. Iedereen brengt iets mee om te eten, alles wordt samen gelegd en zo ontstaat een rijkelijk buffet. De organisatie zorgt voor de presentatie van de gerechten, bediening, servetten en bestek.

Babbel & Bouffe vindt plaats in gemeenschapscentrum De Markten op donderdag 20 juni, vanaf 17 u. Wie iets meebrengt om te eten, betaalt niets. Voor wie niets meebrengt, bedraagt de toegang 3 euro. De eerste twee drankjes zijn gratis. Meer info vind je op de website van Patati Patata of op de Facebook-eventpagina.

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.