Categorieën
Mobiliteit Sport Wonen in Brussel

Cycling for Libraries – Fiets jij mee?

Cycling for Libraries is een jaarlijkse fietsactie die de rol van de openbare bibliotheken in de samenleving voor het voetlicht wil brengen. Cycling for Libraries start dit jaar in Amsterdam op 18 juni en eindigt in Brussel op 26 juni. Fietsende bibliothecarissen van over heel de wereld nemen deel.

Tijdens de twee dagen in Brussel zorgt Fietsersbond voor de begeleiding van de internationale groep. Fietsersbond is hiervoor nog op zoek naar ervaren fietsers die Brussel op hun duimpje kennen. Ben jij zo iemand en wil je mee begeleiden? Neem dan contact met Fietsersbond Brussel.

Algemene informatie vind je op de website van Cycling for Libraries.

De internationale organisatie van Cycling for Libraries zit in Finland. In Nederland en België zijn verschillende partners bij de organisatie betrokken.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.