Categorieën
Podium Resto, Café & Uitgaan

Op de koffie met Gabriel Rios

Op 15 september brengt Gabriel Rios zijn langverwachte album ‘This Marauder’s Midnight’ uit. De Gentenaar met Puertoricaanse roots verhuisde na het verschijnen van zijn laatste plaat ‘The Dangerous Return’ naar New York, waar hij drie jaar lang inspiratie opdeed. Zijn gloednieuwe werk deelde hij met mondjesmaat met de buitenwereld. Een jaar lang presenteerde hij elke derde maandag van de maand een verse single. Eersteling Gold groeide uit tot een gesmaakte radiohit.

In de aanloop naar de officiële cd-voorstelling op 25 september in Rooftop Bar & Restaurant Gaston in Gent treedt Gabriel Rios op in koffiehuizen in Antwerpen, Gent en Brussel. Op zaterdag 13 september is hij om 10 u te gast in OR Espresso Bar (Auguste Ortsstraat 9, 1000 Brussel). Het nieuwe album is er ook te koop.

Foto: Gabriel Rios stelt zijn nieuwe album voor op zaterdag 13 september om 10 u in OR Espresso Bar (Auguste Ortsstraat 9).

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.