Categorieën
Brussel-Stad Resto, Café & Uitgaan

Koffiebar met hond

Jill Tersago is 26 en woont, werkt en heeft lief in de stad Brussel. Haar blog Abrikozen is een grabbelton van reistips en andere pleziertjes.

Brussel heeft er sinds deze maand een nieuwe, gezellige koffiebar bij. Meer zelfs: voor de niet-koffiedrinkers (uhum, zoals mezelf) is er keuze te over aan heerlijke en exotische hot chocolate (cocktails), fruitige sapjes en een uitgebreide kaart gin-tonics. Wanneer je vrienden dus absoluut een chai latte of latte macchiato willen drinken, neem ze dan mee naar Kaffabar.

Kaffabar is gelegen op het Rouppeplein (nr 1) en heeft een strakke inrichting. De bediening is er top en de bar opent reeds vanaf 8 uur ‘s ochtends de deuren, een real treat voor de vroege vogels. Je kan er ontbijten, lunchen (soep, quiche of boterhammen) en de klok rond genieten van zoete zonden.

Wie al is langsgeweest, heeft misschien Marcel opgemerkt. Marcel is Kaffabars trouwste klant en ligt meestal in zijn comfortabele mand aan de deur. Hou je, net als Marcel, ook van slow coffee? Dan is een bezoekje aan Kaffabar zeker de moeite waard!

kaffabar. – Chapter 1: Meet Marcel from quimonobrussels on Vimeo.

Share