Categorieën
Brussel Cultuurstad Shopping

Win duotickets voor A Journey of Expertise in Autoworld

Dit weekend, van vrijdag 15 december tot en met zondag 17 december, kun je het Brusselse vakmanschap ontdekken via een rijk en gevarieerd parcours in Autoworld. Brusselse huizen die lid zijn van de BEL (Brussels Expertise Labels) tonen voorwerpen die hun vakmanschap, identiteit, universum representeren. 

Tot de leden behoren modebedrijven zoals Natan, Delvaux en Diane Von Furstenberg, horecazaken zoals Hotel Amigo, Comme Chez Soi en Choux de Bruxelles, chocolatiers en banketbakkers zoals Pierre Marcolini en Maison Dandoy, en een juwelier zoals Wolfers. In Autoworld loopt momenteel tegelijk Porsche Driven by Dreams.

Marie’s Corner – BEL

Wil je dit weekend gaan kijken? We bieden drie duotickets aan als je ons contacteert via e-mail (info@brusselblogt.be) of via onze Facebook- of Instagrampagina. Vermeld in je bericht je e-mailadres, en het antwoord op deze vraag: Welke speelgoedwinkel in de Louizalaan maakt deel uit van de BEL?

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.